Jika Anda Kehilangan Wang Bermain Poker Maka Anda Mungkin Memerlukan Beberapa Nasihat Texas Holdem

Artikel ini mengandungi nasihat Texas Holdem lanjutan yang boleh anda gunakan untuk mendapat lebih banyak keuntungan di meja poker. Jika anda mempunyai pemahaman asas tentang Holdem dan ingin membawanya ke peringkat seterusnya artikel ini adalah untuk anda. Baca sekarang.

Nasihat Texas Holdem #1 Mengetahui Bila Bertaruhan dan Bila Menaikkan Mega888

Sebaik sahaja anda telah merancang strategi yang baik dan juga telah mempelajari strategi permainan pemain lain, gunakannya dengan baik dengan mengetahui masa yang betul untuk meningkat. Menaikkan boleh mencapai dua perkara: lebih banyak wang jika anda memenangi periuk dan membuat orang lain percaya anda mempunyai yang terbaik sekali gus menjadikan mereka berlipat ganda.

Nasihat Texas Holdem #2 – Mengetahui Masa Melipat

Sesetengah pemain tidak boleh membuat garis antara menaikkan dan melipat. Memahami masa untuk melakukan satu dan bukan yang lain boleh menjadi penting untuk permainan anda. Jika anda tidak pasti dengan tangan yang anda pegang, lipat daripada angkat.

Nasihat Texas Holdem #3 – Bluff dengan Berhati-hati

Menggertak biasanya dilakukan supaya pemain yang mempunyai tangan biasa mungkin menganggap anda mempunyai tangan yang lebih baik dan dengan itu melipat dalam proses. Lakukan ini dengan berhati-hati. Mereka yang menaikkan semula mungkin mempunyai tangan yang baik (dan yang mungkin milik anda!) dan boleh menyebabkan anda kalah. Ketahui cara untuk menipu sambil berhati-hati dengan pemain lain dan tangan mereka.

Nasihat Texas Holdem #4 – Variasikan Permainan Anda

Menjadi ‘tidak konsisten secara konsisten’ mungkin merupakan salah satu strategi poker terbaik yang boleh anda gunakan. Jika anda sentiasa bertaruh apabila kad anda bagus dan lipat adalah tidak, anda berpeluang untuk menjadi tetap dan boleh diramal. Jangan biarkan orang lain tahu corak anda. Pelbagaikan strategi bermain anda pada setiap bahagian

Lagi Nasihat Holdem #5 – The Kicker

Penendang yang baik menjadikan peluang anda menang lebih besar. Pastikan sebanyak mungkin bahawa anda mempunyai penyepak yang baik di sisi anda sekiranya pemain lain berkongsi tangan yang sama yang anda miliki.

Lebih Banyak Nasihat #6 – Tangan Permulaan Anda

Tangan permulaan anda sudah pun bermula bagaimana anda akan bermain. Fahami masa untuk menaikkan dan melipat berdasarkan kad lubang anda.

Tangan permulaan yang terbaik biasanya kawasan AA, KK dan QQ atau AK, AQ atau KQ. Sepanjang garis yang sama, jika kad lubang anda adalah sut nilai rendah yang berbeza, lipatan mungkin pilihan terbaik anda.

Seorang pemain Texas Holdem Poker yang berkualiti perlu memahami bahawa kadangkala tindakan melipat adalah apa yang diperlukan untuk menang. Ambil nasihat ini dan pilih pertempuran anda dengan bijak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.